6 april 2015
09:00

Torshälla-Nyby IS

Referat: BK Sport - Torshälla

Vi börjar lite trevande i första halvlek där det stundtals såg ut som om vi var rädda för att få bollen och närkontakt med motståndare. Vi skapar en del chanser men har svårt att få in bollen i mål i första halvlek samtidigt som Torshälla sätter sina chanser. I andra halvlek är det betydlig bättre inställning och vi sätter ganska snabbt tre raka mål och går upp i ledning. När vi väl gör 5-3 känns det ganska säkert men Torshälla har inte gett upp och sätter ett mål till 5-4 och det blir lite nervpirrande till slut. Vi fick stundtals se prov på att killarna börjar hitta sina positioner och även ett bra passningspel mellan varven. Summan av kardemumman blir en trevande första halvlek och en riktigt bra andra halvlek där alla spelare gör det riktigt bra.

sön 15 mar 2015, 10:00 BK Sport - Torshälla-Nyby IS 7 - 3
mån 6 apr 2015, 10:00 BK Sport - Torshälla-Nyby IS 1 - 3